Breaking News

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones, az érett nők ikonja

Michael Douglas felesége ügyesen egyensúlyoz a kor és a divat iránti szeretet között. Az 52 éves brit színésznő és a hollywoodi legenda, Michael Douglas felesége, Catherine Zeta-Jones mindenkinek megmutatta, hogyan lehet érett korban is lenyűgözően kinézni, miközben nem viszi túlzásba a divat iránti rajongást. Jennifer Lopezzel ellentétben, Catherine Zeta-Jones nem hord miniruhákat, de az öltözékei nem kevésbé stílusosak. Egy jó példa erre a színésznő legújabb szettje, aminek képét Instagram oldalán osztotta meg.

A város utcáin tett sétájához a híresség egy fekete szarvasbőr kabátból és egy ugyanilyen színű nadrágból álló bőr öltözéket választott. A kabát alatt a színésznő egy mélyen dekoltált felsőt viselt, az összeállítást pedig szürke kalappal, napszemüveggel és táskával egészítette ki. A színésznő a kiegészítőit is minimális szinten tartotta, csak egy gyűrűt és egy pár fülbevalót viselt. A rajongók bókjai természetesen nem várattak sokáig magukra. Követők tízezreit nyűgözte le Catherine Zeta-Jones aktuális stílusa.

Stílusos Pandora kiegészítők háziállatoknak

A Pandora úgy döntött, hogy teljesen új szintre emeli a házi kedvenc kifejezést és elindítja az ékszermárka első, háziállatoknak szánt kiegészítő kollekcióját. Az eseményről a colore.hu is beszámol. A kollekció stílusos nyakörveket tartalmaz macskáknak és kutyáknak, amelyek növényi alapú anyagból készültek és textúrájuk nagyon hasonlít a valódi bőrhöz. A márka gravírozott kiegészítői rózsaszínben és feketében kaphatóak. A nyakörveket csont és szív alakú rozsdamentes acél medálok egészítik ki, olvashatjuk a colore.hu weblapon.

De honnan jött az inspiráció? A Pandora amerikai, olasz és kínai lakosok körében végzett fókuszcsoportos felmérést. Az eredmények azt mutatták, hogy az emberek nagy érdeklődést fejtenek ki az állatbarát termékek iránt, ezért a márka úgy döntött, hogy támogatja az állattartókat és valami igazán élvezetest hoz létre számukra. A háziállatok hihetetlenül aranyosak a Pandora által készített stílusos nyakörvekben. A colore.hu weboldalon azt is megtudhatjuk, hogy a tartozékok ára 100 és 130 dollár között mozog.