• ked. jún 11th, 2024

  Klups bababútor, hogy tökéletes legyen a babaszoba!

  ByMarton Anna

  nov 26, 2020
  Klups bababútorKlups bababútor

  A babaszoba előkészítése számos fejtősért okoz a szülőknek. Ahhoz, hogy ne örüljünk meg a babaszoba kialakításától néhány alapvető tanácsot fogadjunk meg. Ha a baba születése előtt tervben van a szoba kifestése és parkettezése, akkor azt érdemes minél előbb kivitelezni, hogy legyen elegendő idő, amíg a festékek és ragasztóanyagok megszáradnak és kiszellőznek. A legbiztonságosabb, ha a születés várható időpontja előtt két hónappal befejeződik a vegyi anyagokkal történő felújítás.

  Mostanában divatos a gyerekszoba falát is dekorálni, ebben az esetben igyekezzünk olyan mintát és színeket választani, amelyek hosszabb ideig is megállják majd a helyüket, és nem lesznek túl babásak a 2-3 éves nagyfiunk/nagylányunk számára. A falmatrica költséghatékony megoldás lehet, hiszen könnyű kicserélni, ha megunjuk. Ami a bútorzatot illeti vannak alapvető bútordarabok, amelyek elengedhetetlenek a babaszobában, ilyenek a kiságy, a pelenkázó, szoptatós fotel, komód stb. A klups bababútor kínálata között a felsorolt darabok mind megtalálhatóak, minőségben és praktikusságban egyaránt ideális választás lehet.

  Fontos, hogy nyugodt és kellemes környezetet alakítsunk ki kisbabánk számára, hiszen a babaszoba az a hely, ahol a legtöbb időt fogja eltölteni. A színvilág, a megfelelő klups bababútor, a szőnyeg, a függöny mind-mind olyan eszközök, amelyek igazi varázslatos hellyé tudják alakítani a szobát. A babaszoba nem attól lesz tökéletes, hogy klups bababútorokkal rendezzük be, hanem akkor, amikor mindezek mellett megérkezik a szoba pici lakója is.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük