• szo. júl 13th, 2024

  Legyen szeretetteljes, egészséges élete kunzit ásvány karkötő segítségével!

  ByMarton Anna

  dec 12, 2022

  Nehezen nyit mások felé, amin szeretne változtatni? Feszült a mindennapokban, vagy ízületi bántalmak miatt vannak kellemetlenségei? Mindezek megoldásában nagy segítségére lehet a kunzit, amit viselhet ásvány karkötő formájában is.

  Az egészség, a család és a szeretet egyaránt fontosak mindenki életében. Számos tényezőre szükséges odafigyelni ezek érdekében. Ez nehéz feladat a rengeteg munka, és a stresszes mindennapok során. Különböző módon van lehetőség mindezekért tenni, többek között támogatást nyújtanak az ásványok is.

  A kunzit kifejezetten jó hatással van a kedélyre, békét sugároz, védelmez. Ha feszültség, ízületi bántalmak miatt merülnek fel problémák, ezek enyhítésében nagy segítséget jelent a kunzit ásvány karkötő. Különböző formában és méretben kapható, készítenek más ásványokkal együtt is kiegészítőt belőle. A keringési rendszer és a szívizom erősítésében szintén kiemelt szerepet játszik a kunzit ásvány karkötő viselése. Érdemes ezt a rózsaszín, ibolyás lila árnyalatú ékszert rendszeresen hordani. Fontos tudni, hogy nem szabad vízzel tisztítani, és óvni kell, ugyanis nagyon törékeny kő.

  A rózsakvarc hozzá hasonlóan fokozza a szeretetet, hiszen a szívcsakra legfontosabb köve. A hegyikristállyal pedig minden kő hatása növelhető. Mindegyikükkel megismerkedhet közelebbről, ha széles kínálatot nyújtó webáruházat keres fel, ahol elérhetőek ásvány karkötők is.

   

  Viseljen kunzit ásvány karkötőt, ami sokat segít abban, hogy szeretetteljes, nyugodt, egészséges élete legyen! Ha egyedi ajándékot keres, szintén érdemes ezt a terméket választani, akár más ásványokkal együtt rendelni a www.valodiasvanyekszer.hu weboldalról. Rengeteg hasznos információhoz juthat hozzá itt, könnyen megismerkedhet a kunzit mellett másféle ásványokkal is.

   

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük